Wat is de beste waterfilter voor thuis

Wat is de beste waterfilter voor thuis

Het kiezen van de beste waterfilter voor thuis hangt af van een aantal factoren, zoals de kwaliteit van uw lokale water, uw budget, de hoeveelheid water die u gebruikt en welke soorten verontreinigingen u wilt verwijderen. Hier zijn enkele waterfilteropties die goed beoordeeld zijn op basis van mijn laatste update in september 2021:

  1. Waterfilterkannen: Deze zijn betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken. De Brita Everyday Pitcher en ZeroWater Pitcher zijn populaire keuzes. Ze zijn vooral goed in het verwijderen van chloor en sommige metalen, maar zijn niet zo grondig als sommige andere filtersystemen.
  2. Kraanfilters: Deze zijn ook relatief betaalbaar en eenvoudig te installeren. De PUR Faucet Filter is goed beoordeeld en kan een groot aantal verontreinigingen verwijderen, waaronder lood.
  3. Onder-de-gootsteen filters: Deze zijn duurder en kunnen een professionele installatie vereisen, maar ze kunnen een groter aantal verontreinigingen verwijderen en filteren water op het punt van gebruik. Het APEC Top Tier 5-Stage Ultra Safe Reverse Osmosis Drinking Water Filter System is een hoogwaardige keuze.
  4. Hele-huis waterfiltersystemen: Deze filteren al het water dat in uw huis komt, waaronder het water dat u gebruikt om te douchen en kleren te wassen. Ze zijn de duurste optie en vereisen professionele installatie. Het Aquasana 10-Year, 1,000,000 Gallon Whole House Water Filter is een van de best beoordeelde opties.

Het is belangrijk om uw water te testen om te weten welke verontreinigingen aanwezig zijn voordat u een filtersysteem kiest. Niet alle filtersystemen verwijderen alle soorten verontreinigingen, dus het is belangrijk om er een te kiezen die specifiek gericht is op de verontreinigingen in uw water. Ook moet u rekening houden met de kosten van vervangende filters en onderhoud bij het kiezen van een filtersysteem.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

100% AzurAqua garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad