Aanbieding!

ZeroWater 1,4 liter filterkan met Waterfilter & TDS meter

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 37,95.

-24%

Geniet van de pure smaak van water met de ZeroWater filter technologie. Binnen een paar minuten vul je deze ZeroWater schenkkan met gefilterd water en verwijder jij jouw water van o.a. kalk, lood, glyfosaat, microplastics en PFAS.

ZeroWater filters zijn de enige waterfilterkannen op de markt die door de NSF zijn gecertificeerd op filteren van lood en chroom.

(12 klantbeoordelingen)

Uitverkocht

 

Daarom Bestel je bij AzurAqua:

 • Gratis Filters Retourneren voor Duurzaam Recyclen
 • Direct uit Eigen Voorraad leverbaar
 • Gratis Verzending & Morgen Geleverd in Nederland en België
 • Originele Producten met Fabrieksgarantie
 • Nederlandstalige Handleiding & Klantenservice
 • 4.7 op Trustpilot & Webshopkeurmerk
Veilig Afrekenen

Zero Water
Zuiver Water 

Wil je zuiver drinkwater zonder al te veel moeite? Dan is een ZeroWater filter de oplossing. Het ZeroWater filter haalt alle opgeloste stoffen uit het water, zodat er niks meer in je drinkwater achterblijft. De bekende 2-traps filters halen een deel van de oppervlakte actieve stoffen uit het water. Maar met een 5 traps filter gaat de filtratie stukken beter! ZeroWater is ook het enige filter dat effectief chroom, lood en zelfs PFAS uit jouw water filtert.

Zerowater 1,4 liter filterkan met waterfilter & tds meter -
Zerowater 1,4 liter filterkan met waterfilter & tds meter -

Filtratie in 5 stappen

1. Grof Basisfilter
Filtert fijne deeltjes en bezinksel.

2. Foam Verdeler
Verdeelt het water gelijkmatig over het filter voor efficiënter gebruik en optimaal filtervermogen.

3. Actief Koolstof  & Oxydatie Reductielegering
Filtert diverse verontreinigingen, bijzonder goed op organische stoffen. Vermindert tevens chloor en andere zware metalen en voorkomt schimmelvorming.

4. Ionisatie Wisselaar
Negatieve en positieve ionen uitwisselaar haalt vreemde ionen uit de watermoleculen en geeft deze in zuivere staat terug.

5. Ultra-fijne zeef & non-woven membraanlagen
Verwijdert ultrafijne deeltjes.

Verlaag jouw TDS Waarde

TDS is de Engelse afkorting voor Total Dissolved Solids, dat wil zeggen een som van alle vaste stoffen opgelost in water. TDS wordt gemeten in ppm = delen per miljoen. Opgeloste vaste stoffen zijn vaste stoffen die volledig in water kunnen oplossen. Denk aan mineralen, zouten en metalen. Het is mogelijk om de opgeloste vaste stoffen door middel van filtratie uit het water te verwijderen.

TDS kan veel verschillende chemicaliën bevatten, zoals PFOS/PFOA, glyfosaat, chroom, lood en kwik. Opgeloste vaste stoffen komen onze watervoorziening binnen via oude leidingen, afvloeiing van strooizout, pesticiden, meststoffen en meer. Wanneer het TDS-gehalte in uw water stijgt, kan dit het uiterlijk, de smaak en de geur van uw water beïnvloeden. Hoe lager de TDS-score, hoe beter uw water.

Zerowater 1,4 liter filterkan met waterfilter & tds meter -

meet jouw TDS Waarde

Om de TDS-meter te gebruiken, verwijdert u de dop, zet u de meter aan zodat 000 wordt weergegeven en dompelt u de punt van de meter onder in het water. We raden u aan het filter te vervangen wanneer de meter 006 aangeeft op gefilterd water.

Bij dagelijks gebruik raden wij aan om de TDS waarde in de kan regelmatig meten. Naar gelang uw waterconsumptie kun je op gevoel variëren in frequentie. Zodra je 001+ PPM meet, raden wij aan om elke hervulling te meten.

 

Extra informatie

Gewicht 1,4 kg
Afmetingen 62 × 56 × 12 cm

12 beoordelingen voor ZeroWater 1,4 liter filterkan met Waterfilter & TDS meter

 1. Milou Timmermans (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben erg blij met de zerowater. Snelle verzending en super kwaliteit! Dank jullie wel!

 2. Liam Peeters (geverifieerde eigenaar)

  De bestelling werd snel geleverd. Filter werkt goed . Op het eind van gebruikelijk smaakt get water vissig. Dat is wel raar

 3. Fleur van den Bosch (geverifieerde eigenaar)

  Erg fijn apparaat, schoner dan schoon, enige nadeel is dat hij ook wat gezond is aan water er ook uit filtert, dus dat zou je eventueel moeten aanvullen die mineralen

 4. Yara Jonker (geverifieerde eigenaar)

  Ik gebruik dit product nu al drie weken en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden ben. Omdat het volledig aan mijn behoeften voldoet. Ik ben een alleen standing man van zeventig en ik drink dagelijks ongeveer 2 l. water. Niet meegerenkend voor koken en water geven van planten die er echt tevreden meen zin.

 5. Evi Evers (geverifieerde eigenaar)

  Vlotte levering van mijn bestelling, nl de filters voor het Zerowaterapparaat.

 6. Hugo van der Horst (geverifieerde eigenaar)

  Heel blij mee, ik zag ook nog een youtube filmpje met testen van diverse filters en deze is als beste eruit gekomen. Chapeau voor dit product

 7. Tess van Veen (geverifieerde eigenaar)

  Perfecte levering. Zeer tevreden over het product.

 8. Daan Hermans (geverifieerde eigenaar)

  Na snelle reactie zelfs al tegen sluitingstijd, super tevreden hoe mijn probleem opgelost kon worden…. Dank daar voor

 9. Sam van den Heuvel (geverifieerde eigenaar)

  Ik had al de zero waterkan. Nu heb ik de grote watertank. Ideaal voor in mijn praktijk. Het ontwerp en kwaliteit zijn heel goed. ( geen lekkend tapkraantje) Omdat ook de mineralen uit het water gefilterd worden, is het fijn als dat duidelijk vermeld staat.

 10. Luna Bosman (geverifieerde eigenaar)

  Ik gebruik het nu een maand en ik ben super tevreden. Ik heb ook nog de klantenservice gebeld om na te vragen over de aansluiting en de tds meter en ze heeft me meteen verder kunnen helpen wat ik heel prettig heb ervaren. Top

 11. Lina Boer (geverifieerde eigenaar)

  Snelle service en het product is gewoonweg geweldig. Gezond drinken is voor ons een pre!

 12. Liam Peeters (geverifieerde eigenaar)

  Goed en snel geleverd. Was kado

Een beoordeling toevoegen