Allspares Recyclen

Wij zijn verheugd om samen te werken met MyParcel om een milieuvriendelijke retourprocedure voor waterfilters aan te bieden. Volg eenvoudig de onderstaande stappen om uw gebruikte waterfilter op een duurzame manier terug te sturen:

  1. Meld jouw WaterFilter aan via het Retourformulier
  2. Je ontvangt een betaallink voor de portokosten van jouw pakket
  3. Je krijgt een e-mail met daarin jouw verzendlabel. 
  4. Print het verzendlabel uit of laat deze digitaal zien bij het postkantoor of Albert Heijn 
  5. Ontvang jouw portokosten retour bij jouw volgende bestelling van AzurAqua.
  6. Wij recyclen jouw waterfilter 👍

Zodra we uw gebruikte waterfilter ontvangen, zorgen wij ervoor dat het op de juiste manier wordt gerecycled om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Door deel te nemen aan onze milieubewuste retourprocedure draagt u bij aan een schonere planeet en zorgt u ervoor dat u altijd kunt genieten van schoon en gezond drinkwater.

 

Meld hier jouw Recyclezending aan 👇

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Adres

Milieubewuste Retour Procedure

Bij ons staat duurzaamheid en het welzijn van onze klanten voorop. We willen graag benadrukken hoe belangrijk het is om bewust om te gaan met waterfilters, niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw eigen gezondheid.

Hoe lang gaat een filter mee?

Een waterfilter gaat gemiddeld twee maanden mee, afhankelijk van het gebruik en de waterkwaliteit in uw omgeving. Na deze periode vermindert de effectiviteit van het filter en kan het zelfs schadelijke stoffen doorlaten, waardoor het ongezond wordt om het nog langer te gebruiken. Het is daarom van cruciaal belang om uw waterfilter op tijd te vervangen.

reinigen of vervangen?

Sommige klanten vragen zich af of ze hun waterfilter kunnen reinigen om de levensduur te verlengen. Hoewel het begrijpelijk is dat men kosten wil besparen en milieubewust wil handelen, raden we ten zeerste af om het filter te reinigen. Waterfilters zijn ontworpen om eenmalig te worden gebruikt, en pogingen om ze te reinigen kunnen leiden tot beschadiging van het filtermedium, waardoor het zijn filtratiecapaciteit verliest. Dit kan ertoe leiden dat onzuiverheden in uw drinkwater terechtkomen en dat willen we natuurlijk vermijden.

Milieubewuste opties voor gebruikte waterfilters

Wij begrijpen dat u zich misschien zorgen maakt over het weggooien van gebruikte waterfilters vanwege de impact op het milieu. Daarom hebben we een verantwoorde oplossing voor u: ons waterfilter zakje! Dit zakje is gemaakt van recyclebaar materiaal en stelt u in staat om uw gebruikte waterfilter op een milieuvriendelijke manier bij ons in te leveren. Plaats simpelweg uw oude waterfilter in het zakje en stuur het terug naar het opgegeven adres. Wij zorgen ervoor dat de waterfilters op een duurzame manier worden gerecycled. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het retourneren met MyParcel, dan staan onze klantenservice medewerkers altijd voor u klaar om te helpen. Samen kunnen we het verschil maken voor het milieu en uw welzijn!

Welke merken kunnen we recyclen?

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

100% AzurAqua garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad