Waar plaats je een waterfilter

Waar plaats je een waterfilter

Waar je een waterfilter plaatst, hangt af van het type filter dat je koopt. Hier zijn enkele algemene plaatsen voor verschillende soorten waterfilters:

  1. Waterfilterkannen: Deze worden meestal in de koelkast bewaard om het water koel te houden, maar ze kunnen ook op het aanrecht of op een tafel worden bewaard.
  2. Kraanfilters: Deze worden direct aan de kraan in je keuken bevestigd. Ze zijn klein en nemen geen extra ruimte in beslag, wat ze handig maakt voor kleinere keukens.
  3. Onder-de-gootsteen filters: Zoals de naam al aangeeft, worden deze filters onder de gootsteen geïnstalleerd. Ze zijn aangesloten op de waterleiding en filteren het water voordat het uit de kraan komt.
  4. Hele huis waterfilters: Deze worden geïnstalleerd waar het water je huis binnenkomt, dus meestal in de kelder of de nutsruimte. Ze filteren al het water dat het huis binnenkomt, inclusief het water dat wordt gebruikt in de keuken, de badkamer, en voor de was.
  5. Draagbare/reiswaterfilters: Deze filters zijn ontworpen om mee te nemen op reis en kunnen overal worden gebruikt waar je toegang hebt tot een waterbron. Ze kunnen bestaan uit flessen met ingebouwde filters, rietjes met filters, of pompapparaten.

Voor elk type waterfilter is het belangrijk om de instructies van de fabrikant voor de installatie en het onderhoud nauwkeurig te volgen. Dit zorgt ervoor dat het filter correct werkt en effectief is in het verwijderen van verontreinigingen uit het water.

Webshop Keurmerk

Weten waar je mee te maken hebt

100% AzurAqua garantie

Op ons volledige Assortiment

Gratis Verzending

In Nederland en België

Eigen Voorraad

Directe levering uit eigen voorraad