Aanbieding!

Brita Waterfilter Kopen

Oorspronkelijke prijs was: € 38,00.Huidige prijs is: € 33,99.

-11%

Brita Waterfilter Kopen – Geniet van het beste gefilterde water ooit. Dankzij de unieke MAXTRA+ filtertechnologie wordt de hoeveelheid kalk en smaakverstorende stoffen verminderd. BRITA reduceert zelfs een deel van de metalen, zoals lood en koper, die via de leidingen in uw huis in het drinkwater terecht kunnen komen. Voor zacht water en koffie en thee met een vol aroma. Ook goed voor uw huishoudelijke apparaten: deze worden effectief beschermd tegen verkalking.

Uitverkocht

 

Daarom Bestel je bij AzurAqua:

  • Gratis Filters Retourneren voor Duurzaam Recyclen
  • Direct uit Eigen Voorraad leverbaar
  • Gratis Verzending & Morgen Geleverd in Nederland en België
  • Originele Producten met Fabrieksgarantie
  • Nederlandstalige Handleiding & Klantenservice
  • 4.7 op Trustpilot & Webshopkeurmerk
Veilig Afrekenen

BRITA Waterfilter Kopen Maxtra Filterpatronen – 6 stuks

De BRITA Maxtra Filterpatronen zijn een onmisbare aanvulling op je BRITA waterfilterkan of -systeem. Dit pakket van zes filterpatronen zorgt ervoor dat je altijd een verse voorraad bij de hand hebt, zodat je nooit zonder schoon, gefilterd water zit.

De Maxtra filterpatronen zijn ontworpen met de unieke en innovatieve Maxtra+ MicroFlow Technology van BRITA. Deze technologie reduceert effectief en efficiënt de hoeveelheid kalk en bepaalde metalen zoals lood en koper die door het leidingwater kunnen worden meegevoerd.

Ook worden smaak- en geurverstorende stoffen, zoals chloor, verminderd. Het resultaat is helderder, zuiverder water dat geweldig smaakt, of je het nu gebruikt om te drinken, koffie te zetten of te koken.

De filterpatronen zijn eenvoudig te installeren zonder dat er geknoeid wordt. Ze zijn ook 100% recyclebaar, wat een extra bonus is voor milieubewuste gebruikers.

BRITA Waterfilter Kopen

Elk Maxtra filterpatroon is ontworpen om ongeveer een maand mee te gaan, of ongeveer 100 liter water te filteren. Dit pakket van zes stuks geeft je dus een voorraad voor ongeveer een half jaar, afhankelijk van je gebruik.

De BRITA Maxtra Filterpatronen – 6 stuks bieden een gemakkelijke en betaalbare manier om de kwaliteit en smaak van je water thuis aanzienlijk te verbeteren. Ze zijn een essentieel onderdeel van je BRITA waterfiltersysteem en dragen bij aan een gezondere, smakelijkere waterervaring.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brita Waterfilter Kopen” te beoordelen